Welke resultaten wil jij?

Ons aanbod, jouw resultaat

Lightcoaching

Ben je een ervaren fitnesser? Niet veel coaching nodig om je doelen te behalen? Geen kwetsuren en meer dan motivatie genoeg? Dan kan de lightcoaching iets voor jou zijn! Met dit pakket krijg je 2 opstart afspraken om je goed op weg te zetten en 12 wekelijkse opvolging om zeker te zijn dat je goed op weg blijft.

Resultaatscoaching

Wil jij ècht voor je resultaten gaan? Kan wat begeleiding hierbij voor jou geen kwaad? Wil je kunnen rekenen op onze resultaatsgarantie? Dan is de resultaatscoaching zeker iets voor jou! In de eerste 4 weken krijg je 5 personal coach afspraken om te zorgen dat je de start neemt waarvan je zelfs niet durfde te dromen. Daarna één afspraak om de 4 weken, we zorgen samen dat jij je resultaten behaald.

TOPcoaching

Jij bent vastberaden om jouw doelen te halen en wil zoveel mogelijk motivatie, persoonlijke begeleiding en coaching? We got you! Met ons TOPcoaching verhaal krijg je 2 opstart afspraken en elke week 20 minuten personal coaching. Van week tot week bekijken wij hoe we samen jouw resultaat optimaal kunnen behalen. Wij helpen je zelfs door je te motiveren op de momenten waarop je twijfelt om te komen!

Personal Training

Toch nog even wat extra oefeningen? Een training die nog specifieker op jouw doel focust of toch misschien even de voeding bespreken? Onze personal trainers staan klaar om jou hierbij te helpen.

weten of fitalityclubs iets voor jou is?

Ben jij op zoek naar een gecoacht sporten in Aartselaar, Antwerpen, Berchem of Deurne? Ben jij op zoek naar een plek om te werken aan je gezondheid, een  groepsles mee te pikken en/of met een personal trainer aan de slag te gaan? Voer dan de personal check-up uit en kijk of FitalityClubs hét sportcentrum voor jou is.

Personal Checkup op maat

N

lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij FitalityClubs. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen,  waarmee wij jou precies kunnen vertellen welke formule het beste bij jou past.

VUL NU IN

Deze test is geheel vrijblijvend.  Invullen duurt slechts 1 minuutje.