Over fitalityclubs

GET HEALTHY, HAVE FUN

Get healthy, have fun is niet voor niets onze slogan. Sporten en in beweging blijven kan op een onderbouwde én leuke manier. Zo word je bezoekje aan de gym geen opgave, maar een waar plezier. Jou ondersteunen, van advies voorzien en de ideale omgeving scheppen om je doelstellingen te behalen, daar draait het bij FitalityClubs allemaal om en daar zorgen onze experts elke dag opnieuw voor. 

Onze 5 clubs in Aartselaar, Berchem, Deurne, Antwerpen Nieuw Zuid en Antwerpen National bieden voor ieder wat wils. We lichten er graag even enkele bijzonderheden uit: 

Personal Training

Nog een stapje verder in de persoonlijke benadering? In onze clubs kan je ook beroep doen op personal coaches. Deze coaches geven je advies, begeleiden je bij je oefeningen en ook voedingsadvies behoort tot de mogelijkheden. Deze individuele aanpak werpt ongetwijfeld zijn vruchten af en zorgt ervoor dat je op een optimale en verantwoorde manier traint. 

Bedrijfsfitness

Met het hele bedrijf aan de gezonheid werken en zo heel wat afwezigheden voorkomen? Informeer gerust naar onze mogelijkheden voor bedrijven! 

Resultaat gericht coachen

Bij FitalityClubs krijgt ieder lid een persoonlijk Actie- en Begeleidingsplan, individuele aandacht en een fitheidsevaluatie. Ons professioneel team coacht jou op deze manier naar jouw persoonlijke doelen op een veilige, efficiënte en resultaatsgerichte manier.  Dankzij de laatste technieken en inzichten, waaronder hartslagmeting, excentrische training, voedingsadvies, enz… kunnen we je daarenboven perfect opvolgen, je rendement optimaliseren en de resultaten garanderen. Op basis van je behaalde doelstellingen, wordt je persoonlijk Actie- en Beweegplan om de 20 sessies aangepast.

Het resultaatCircuit

Op 30 minuten fit worden, onmogelijk? Nee hoor, met ons resultaatscircuit hoef je geen onmenselijke inspanningen te leveren om in vorm te geraken en te blijven. In FitalityClubs werken we met het Technogym Biocircuit. Een individueel programma door jouw coach op jouw maat ingesteld dat je kan afwerken en wat regelmatig geëvalueerd wordt, dit met een gegarandeerd resultaat. 

Small Group Training

Op geregelde tijdstippen gaan er Small Group Trainingen door. Onder begeleiding van onze ervaren coaches en in kleine groepjes ga je aan de slag. Niet alleen staat deze aanpak garant voor een persoonlijke benadering, je krijgt ook een stevige workout, die vaak focust op specfieke spiergroepen. 

Kennismaken

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!