Kracht

KrACHT!

Wil je in functie van een andere sport je lichaam sterker en fitter maken, je focussen op krachttraining in functie van een andere sport of krijg je stilaan last van het vele zitten op kantoor of in je auto? Dan bieden we je verschillende oplossingen, waarbij het Resultaatscircuit de basis is van elk programma.

N

Bij FitalityClubs staan we garant voor gecoacht bewegen op maat, onder de deskundige begeleiding van onze professionele coaches. Dankzij het ResultaatsCircuit en de Resultaatspas slagen wij er keer op keer in om je blijvend te motiveren en om je binnen de kortste keren de fysieke en mentale boost te geven die je nodig had.

N

Onze Personal Trainers staan klaar om je dat extra duwtje in de rug te geven indien je doorgedreven resultaten wil behalen en de uitdaging wil aangaan. Dankzij de one on one coaching boek je snel en op een efficiënte manier vooruitgang.

N

Bij FitalityClubs kan je eveneens terecht om op een gepersonaliseerde manier jouw kracht- en verstevigingsprogramma af te werken op ons uitgebreid toestellenpark.

Test ons met een gratis proefsessie

Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefsessie te volgen!