Jouw rug

Jouw rug!

Bewegen is het beste medicijn, zeker als het gaat om rugklachten. Uiteraard dien je pijnvrij te bewegen en dien je bij acute pijn even af te wachten, maar onze natuurlijke reflex bij pijn en klachten is het betreffende lichaamsdeel te sparen, het minder te gebruiken, en uiteindelijk minder te bewegen. Op deze manier wordt het vermijden van bewegen en stilzitten/liggen een slechte gewoonte die de natuurlijke weerstand van het lichaam gaat aantasten.
Met het ResultaatsCircuit beweeg je vanaf dag één binnen jouw mogelijkheden en grenzen. De ResultaatsCoach volgt je trainingen kort op de bal op en stuurt bij waar nodig. Op deze manier kunnen we je kracht en lenigheid weer opbouwen om uiteindelijk tal van pijnen en klachten te verhelpen.
Hoe gaan we bij FitalityClubs te werk?
N

Beweging bewijst zich meer en meer als de meest aangewezen manier om te herstellen van je rugklachten. Als je rust verzwakken je spieren namelijk heel sneln en zonder ondersteuning wordt je rug nog meer instabiel en deze is de oorzaak van je rugproblemen.

N

De oplossing is de belastbaarheid van het lichaam in zijn geheel te verhogen! Heel ons bewegingsapparaat hangt aan mekaar en is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Je rugspieren en buikspieren versterken zonder je bilspieren en beenspieren te versterken heeft geen zin. Een onevenwicht in je benen heeft namelijk ook een nefaste invloed op de stabiliteit van je wervelkolom.

N

Bij FitalityCLubs gaan we daarom heel het bewegingsapparaat aanpakken, het stap voor stap versterken waardoor de belastbaarheid terug gaat stijgen, en de structuren weer beweeglijk maken die een normale functie van je rug verhinderen.

Resultaatsgarantie

Omdat wij er zeker van zijn dat onze trainingsmethodes en aanpak loont, geven we je graag onze 90d resultaatsgarantie. Hierbij verwachten we van je dat je tijdens de eerste periode van 90 dagen tenminste 20 sessies voltooid en je de richtlijnen van de coaches nauwgezet opvolgt. Indien blijkt dat we na 90 dagen geen vooruitgang hebben geboekt op het vlak van Conditie, kracht en/of lichaamssamenstelling, kan je kosteloos stoppen.
Zover laten we het uiteraard niet komen en samen gaan we voor echte resultaten!

Test ons met een gratis proefsessie