Gezond bewegen

Gezond bewegen!

Je goed in je vel voelen, daar gaan we toch allemaal voor? Opnieuw kunnen ravotten met de kleinkinderen, die wandelvakantie tot een goed einde brengen, of gewoonweg elke dag opnieuw fris en boordevol energie aan de slag gaan… dat zijn heel normale verwachtingen, waarvoor we effectief op een zo efficiënt mogelijke manier aan de slag moeten gaan.
Bij FitalityClubs staan we garant voor gecoacht bewegen op maat, onder de deskundige begeleiding van onze professionele coaches. Dankzij het ResultaatsCircuit en de Resultaatspas slagen wij er keer op keer in om je blijvend te motiveren en om je binnen de kortste keren de fysieke en mentale boost te geven die je nodig had.
LEES MEER

Focus op Resultaat

Tijdens het intakegesprek overlopen we jouw persoonlijke doelstellingen en welke zones je in de eerste plaats wil aanpakken. Op basis van deze info leggen we samen enkele doelen vast en stellen we een persoonlijk oefenschema op. Tijdens de eerste 20 sessies bekijken we om de 4 keer je vooruitgang en passen we je beweegplan aan. Zo kom je stap voor stap dichter bij je doel.

Resultaatsgarantie

Omdat wij er zeker van zijn dat onze trainingsmethodes en aanpak loont, geven we je graag onze 90d resultaatsgarantie. Hierbij verwachten we van je dat je tijdens de eerste periode van 90 dagen tenminste 20 sessies voltooid en je de richtlijnen van de coaches nauwgezet opvolgt. Indien blijkt dat we na 90 dagen geen vooruitgang hebben geboekt op het vlak van Conditie, kracht en/of lichaamssamenstelling, kan je kosteloos stoppen.
Zover laten we het uiteraard niet komen en samen gaan we voor echte resultaten!

Test ons met een gratis proefsessie

Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefsessie te volgen!