Fysio en revalidatie

fysio en revalidatie

Heb je net een heelkundige ingreep achter de rug, last van een hernia, fibromyalgie, reuma of andere fysieke klachten? Dan is bewegen zeker niet vanzelfsprekend. Toch is het belangrijk om te blijven bewegen, teneinde niet in een vicieuze cirkel terecht te komen.

BIJ FITALITYCLUBS

Bij FitalityClubs zijn we overtuigd dat onze persoonlijke coaching en op maat ingestelde oefeningen je opnieuw in staat stellen om dagdagelijks aan de slag te gaan. Op deze manier kan jij bewegen zonder pijn op maat van je beperkingen en zal je een mentale boost krijgen.
LEES MEER

De natuurlijke reflex bij pijn en problemen is om te rusten en het even wat rustiger aan te doen. Bewegen op maat, rekening houdend met je beperkingen en onder ‘streng’ toezicht van onze professionele coaches is echter de enige juiste stap voorwaarts.

Dankzij onze jarenlange expertise en uitgebreide kennis op het vlak van verschillende ziektebeelden zoals Diabetes Type 2, Chronisch Vermoeidheids Syndroom, CardioVasculaire revalidatie,… zijn wij perfect in staat om een persoonlijk en Resultaatsgericht programma op te stellen, waarbij je je echt beter gaat voelen. We verwachten van jou dat je 2x/week gedurende 30’ aan de slag gaat. Op deze manier gaan we samen voor échte resultaten

Test ons met een gratis proefsessie

Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefsessie te volgen!