fitalityclubs aartselaar

fitalityclubs aartselaar

Sinds januari 2009, hebben een aantal clubs besloten om de handen in mekaar te slaan. Als groep willen wij ons naar de klant profileren aan de hand van een aantal sterke troeven :

Een eerlijke prijs

FitalityClubs heeft door het resultaatscircuit, functionele trainingen, live hartslagregistratie in de volledige club en een persoonlijk begeleidingsplan de beste prijs/prestatie verhouding! De goedkoopste in de omgeving is FitalityClubs niet. De tarieven liggen hoger dan een fitnessclub waar u enkel toestellen huurt en aan uw lot wordt overgelaten, maar liggen vele malen lager dan personal training. Gewoon, een eerlijke prijs dus. Duizenden mensen gingen u al voor!

Professionalisme

Omdat jouw gezondheid heel belangrijk is voor ons, werken wij uitsluitend met gediplomeerde coaches en lesgevers. Je kan je dus zonder aarzelen overgeven aan hun zorgen.

Persoonlijke benadering

Omdat je bij ons geen nummer bent, word je persoonlijk verder geholpen. Bovendien staat de zaakvoerder mee in zijn/haar zaak, zodat alle problemen/vragen onmiddellijk worden aangepakt.

Een goed gevoel

Omdat wij er zeker van zijn dat wij de juiste prijs vragen voor een eerlijk product… Een goed gevoel Omdat wij willen dat je met een goed gevoel de club binnenstapt en met een tevreden en voldaan gevoel weer naar huis gaat.

Resultaatsgarantie

Omdat jouw wensen voor ons belangrijk zijn streven wij ernaar om jou op een leuke, veilige, gebruiksvriendelijke maar ook vooral snelle manier resultaat te laten behalen. Hiervoor heeft FitalityClubs geïnvesteerd in het resultaatscircuit, het laatste nieuwe trainingsconcept. Je hoeft hiervoor maar 2 x 30′ per week gecoacht te bewegen om echte resultaten te behalen. Hiervoor bieden wij zelfs een resultaatsgarantie aan. Wat moet je hiervoor doen? Gedurende 3 maanden 20 keer komen trainen, regelmatig je gewichten verhogen, 2 rondjes draaien op het resultaatscircuit en de aanwijzigingen van onze coaches nauwgezet volgen. Als je na 3 maanden geen resultaat hebt kan je kosteloos je overeenkomst stopzetten.

Onbeperkt sporten

  • ma-do 8:30 t/m 22:00
  • vrij 8:30 t/m 21:00
  • Za en zo 9:00 t/m 13:30

Stel niet uit, start met de Gratis Proefsessie

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Fitalityclubs Aartselaar

Kontichsesteenweg 73
2630 Aartselaar
03 4581868

Baf bvba BE0461.744.546