Francis Loyens (Cisse) | Fitalityclubs
Text Animation
Wil jij ook kunnen genieten van de zon? Start dan met ons Fit & Vitaal afslankplan!

Francis Loyens - Uw Coach in Fitness en Welzijn

Cisse aan zee
Over Mij:

Welkom! Ik ben Francis Loyens, een gepassioneerde professional in de wereld van lichamelijke opvoeding, fitness en gezondheid. Als Master in de Lichamelijke Opvoeding, medeoprichter en eigenaar van Fitalityclubs, heb ik meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere en actievere levensstijl.

Professionele Achtergrond en Expertise:

  • Master in de Lichamelijke Opvoeding.
  • Medeoprichter en Eigenaar van Fitalityclubs: Met trots leid ik een team van deskundigen die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten.
  • Personal Trainer: Expert in het ontwikkelen van gepersonaliseerde trainingsplannen die aansluiten bij individuele doelstellingen en behoeften.
  • Ski Initiator BVSI & Trainer B Skiën Bloso: Gepassioneerd door de wintersport, bied ik deskundige ski-instructie aan voor alle niveaus.
  • BenFit Voedingscoach & Kettle Bell Masterclass Instructeur: Gespecialiseerd in voedingsadvies en kettlebell training, gericht op het verbeteren van fysieke prestaties en algemeen welzijn.
  • Group Cycling Instructeur: Inspirerende groepslessen die de kracht van gemeenschap en gedeelde motivatie benutten.
  • Impact Coach/Mental Coach & Lifestyle Coach: Ik ondersteun individuen in hun streven naar een evenwichtig leven door zowel fysieke als mentale coaching.
  • Small Group Trainer & Rugstabilisatie Specialist: Gespecialiseerd in het bieden van intensieve begeleiding in kleine groepen en het verbeteren van ruggezondheid.

Persoonlijke Passies: Mijn persoonlijke leven weerspiegelt mijn professionele passie. Als enthousiaste sporter ben ik actief in tennis, padel, veldhockey, fitness en skiën. Als toegewijde echtgenoot en vader van twee sportieve zonen, bevorder ik ook binnen mijn gezin een actieve en gezonde levensstijl.

Mijn Visie: Mijn doel is om een positieve impact te maken op het leven van mensen door hen te helpen hun fysieke en mentale potentieel te realiseren. Ik geloof sterk in de kracht van een gepersonaliseerde aanpak en ben toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit van coaching en begeleiding.

Contacteer Mij: Heeft u interesse in een gezondere, actievere levenswijze of wilt u meer weten over Fitalityclubs? Neem dan gerust contact met mij op. Samen werken we aan uw persoonlijke doelen!

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Boek uw rondleiding

Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Volgende stap

Vorige stap Volgende stap


Vorige stap Volgende stap

Vorige stap

Scan QR code:

.
.
Website CTRL+ : Ik wil graag meer informatie

Afslanken
Resultaatscircuit
Groepslessen
Personal Training
Andere
Ik wil graag meer informatie
           Boek een rondleiding
Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline